Telefon: 50 51 58 51

Om Gulvepoxy.dk

Hvem er vi

Gulvepoxy.dk er en forretning under Ekomposit ApS. Lige som hos Ekomposit er det kunden der er i centrum hos Gulvepoxy.dk. Det er vores mål altid og finde den rigtige løsning til dit projekt, hvad end der er tale om et nyt gulv i badeværelset eller køkkenet eller du skal friske nogle gamle borde op.


Hvad gør os specielle

Vi har udviklet en helt unik serie af gulvepoxyer med helt unikke metallic farver. Farverne er nøje udvalgt og kan blandes til og skabe mønstre eller imiteret marmor. Det er vores erklærede mål og forhandle og udvikle verdens bedste epoxy og vi er hele tiden i nær kontakt med den ansvarlige kemiker for og videreudvikle vores produkter, så vi altid sikre at du som kunde får det bedste af det bedste.


Når du handler med os

Når du handler med Gulvepoxy.dk kan du altid være sikker på at vi gør ald hvad der står i vores magt for at dit projekt skal lykkedes. Har du særlige behov så kontakt os, vi kan helt sikkert finde en løsning. Er det tale om et helt unikt problem som ikke kan klares af de produkter vi allerede har har vi mulighed for og få special udviklet epoxysystemer der passer til lige præcist dit behov.
Hvad end du er professionel gulvmand eller privat person der skal ligge et epoxygulv, så er Gulvepoxy.dk det rigtige udgangspunkt.